Per què torturar-se?

Avui no tenia ganes d’escriure, així que m’he posat a fer cosetes al bloc, a la plantilla del bloc. I he triat una imatge personal més adient amb la meua capacitat intel·lectual.
Supose que heu vist les banderetes. Aprofite doncs per a demanar-vos un favor. Els idiomes en què estan escrits els posts a què porten em sembla que no s’assemblen gaire als respectius originals. Així que si em diuen on he clavat la pota, em fareu un favor. Amb vosaltres no m’importa fer el ridícul… Però amb els del carrer és una altra cosa.

Ah, per cert, la pintada és parisenca. De l’hivern passat. I vol dir això, el títol d’aquest post amb tan poca substància. Per què torturar-se? No estaria malament que les dones que visiteu aquest bloc m’ho explicàsseu.

Perdó pel temps que us he fet perdre…

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: Per què torturar-se?

 1. Alepsi diu:

  M’encanta perdre el temps… mai no és perdut del tot, en realitat… xD
  Perquè torturar-se? Com a dona que visito el teu blog… jo tampoc no ho entenc. És cert que, de tant en tant, m’agrada portar sabates altes… però me les poso únicament si sé que no he de caminar excessivament… si he de caminar… em poso sabata plana i a gaudir del passeig!!!

 2. iruNa diu:

  Res de demanar perdó, si volem “perdre el temps” al teu bloc és el nostre temps i podem fer amb ell el que volguem! jeje 😉 (no et disculpis per una cosa així home!)
  Respecte a les banderetes jo ho he trobat tot correcte, tenint en compte que no se massa idiomes, no pots fer massa cas de la meva opinió.
  Referent a la frase de la foto d’aquest post, estic dacord amb l’Alepsi, jo tampoc entenc a les dones que porten aquests sabatots amb talons tant fins i tant alts… es destrossen els peus! després és quan totes acaben amb hallux valgus (més conegut pel nom de “juanetes”), l’esquena desviada i problemes de retracció de la fascia plantar. Tot per… presumir??

 3. iruNa diu:

  Per cert efe, m’hauràs d’explicar com ho has fet per canviar la foto de la plantilla del bloc perquè no en tinc ni idea i m’agradaria fer-ho!!

 4. efe diu:

  Iruna: et conteste ràpid que ara no tinc temps.
  A mi m’ha ensenyat Vullunfestuc.
  a) li poses a teua la imatge aquest nom masthead.jpg.
  b) vas a la carpeta images
  c) carregues images i carregues la teua (i així substuieixes a la que hi havia).
  d) crec que ja està.
  Si funciona m’ho dius
  (et deixe aquest comentari tb al teu bloc)

 5. onix diu:

  Benvolgut efe : et fare un petit resum que no tinc temps .els talons ja tenen màgia quan calces un 22, tant per nens com per nenes qui no s’ha posat les sabates de talo D’Algú quan ets petit ?
  en L’Adolescència ens bombardegen els Mitjans mediat-ics , l’afany d’agradar si ho sumem a la moda hàl·lux que te crio XD
  si una es vesteix be la veritat es que uns bons talons fan unes cames d’impacte , que dius oti!! tot això tenia jo .. si ho sumem que els homes et miren com si fossis un pastis de xocolata …..
  i quan portes les tipus ortopèdic que et fan corre i anar còmoda es com si portessis la capa que et fa transparent ….
  dius va em torturaré els peus Peró alimentaré l’ego … a mida que passen els anys l’ego va mes afamat , en resum la culpa es dels dissenyadors de moda que son uns misògins

 6. Alepsi diu:

  L’has clavat, onix, l’has clavat. xDDDD
  Els dies que necessites sentir-te sexy… unes sabates de taló són màgiques (i doloroses, sí, però màgiques al cap i a la fi).
  Els dies en els que decideixes passar del món per que te la bufe tot cristu… sabata plana rollo “capa transparent”.
  Ets una crack, onix! xDDDDDDD

 7. efe diu:

  Gràcies a totes pels vostres comontaris. La veritat és que això de portar talons alts mai no l’he entés. Per això he aprofitat per a preguntar-ho. Jo estic amb tirai (perdona onix), jo si fos dona, no en portaria mai. De fet, vaig llegir a Bourdieu i donava (si no m’equivoque) una explicació segons la qual tant les sabates, com la faldilla i aquesta mena de coses que sempre heu portat les dones, el que busquen és fer-vos estar incòmodes per les implicacions psicològiques que això porta. És a dir, fer-vos sentir a disgust en un món d’homes.
  M’he passat de radical? Espere que no.

 8. onix diu:

  No , efe , no t’has passat de radical, i suposo que depèn l’educació rebuda et pots sentir incomoda , malauradament , encara hi ha moltes dones ,que es senten incomodes en un “mon d’homes” , jo la veritat mai m’hi he sentit , tampoc soc gens “feminista”.
  No segueixo modes ,ja fa molts anys vaig decidir quin era el meu estil i l’imatge amb la que vull transmetre la meva personalitat , talons , faldilles maquillatges o fumar en pipa , els empro com a divertimento , com a provocació .. o com a missatge gestual del que vull representar en un moment donat , tot un atrezzo que ajuda a interpretar millor la tragicomèdia de la vida .

 9. Alepsi diu:

  Onix, fumes en pipa???? Que catxonda!!! xDDDD

  Anava a dir jo, com que estic malalta, ahir a la nit quan em vaig fotre al llit em va venir una pregunta al cap… perquè la meva veina em tortura amb els seus taconazos a la una de la matinada??? Que no té sabatilles???

  Ja està, era un crit desesperat que volia llençar a la blogosfera…. xDDDD

 10. iruNa diu:

  Merci efe, ho intentaré quan pugui… quan tingui una miqueta de temps (snif,snif… acabo de començar i ja estic estressada!!! i el fet de no tenir ordinador propi tb hi fa molt)

Els comentaris estan tancats.